502271
Book
In basket
Imogen Edwards-Jones zabiera nas do świata profesjonalnych restauratorów. Uchyla rąbka tajemnicy z prowadzenia własnego biznesu w słodko-gorzkim obliczu luksusowej restauracji przyprawionej (nie) tylko pikantnymi szczegółami. Wyobraź sobie, że prowadzisz swoją restaurację. Czy wystrój wnętrza i panujący w niej klimat pozostawiłbyś przypadkowi? Nie sądzę. Czy byłbyś skłonny szukać kadry kierowniczej w innym kraju tylko po to, by była na najwyższym poziomie? Czy przymknąłbyś oko na zażywanie środków odurzających przez pracowników, będąc świadomym, że wówczas efektywniej pracują? Czy manipulowałbyś komentarzami na stronie internetowej TripAdvisor, tylko po to, by zatuszować negatywną opinię i utrzymać zdobytą niedawno gwiazdkę Michelin? Wahasz się jak odpowiedzieć? Przeczytaj RESTAURACJĘ BABYLON, a dowiesz się, jakie triki faktycznie są stosowane, aby utrzymać restaurację na jak najwyższym poziomie. Trochę wulgarnie, trochę przekornie, ale na pewno prawdziwie Autorka ujęła kwintesencję tej branży, konsultując się z anonimowymi właścicielami restauracji.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 821-3 ang. (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 821.111-3 (1 egz.)
All copies are currently on loan: sygn. 821.111-3 (1 egz.)
Notes:
Tyt. oryg.: Restaurant Babylon
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again