503377
Książka
W koszyku
Bromatologia – nauka zajmująca się badaniem żywności: wartością odżywczą, składem chemicznym, zawartością składników odżywczych i antyodżywczych, strawnością i przyswajalnością przez organizm, zanieczyszczeniami, obecności mikroorganizmów.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. FV-46286 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 448-[451]. Indeks.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów wydziałów farmaceutycznych oraz nauki o zdrowiu akademii medycznych, a także innych uczelni, które w swych programach nauczania uwzględniają naukę o żywności i żywieniu.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej